Rijwoningen (Aqua)

Hebt u in gedachten de kamers van uw Aqua-woning al ingericht? Hier willen we een zithoek. Daar komt onze slaapkamer…  Als u zoekt naar een woning die de juiste balans tussen kwaliteit en betaalbaarheid heeft, dan is Aqua het perfecte thuis voor u. Bovendien heeft de architect gezorgd voor een bijzonder fraai ontwerp. Hier wilt u toch ook wonen?

Mooiste uitzicht van de wijk

De verschillende woningtypes in Vulcanus worden (geclusterd) ingezet om in het plangebied verschillende buurtjes met een eigen sfeer te creëren. Zo kunt u als Aqua-bewoner genieten van uitzicht op de speel-/ontmoetingsplek van de wijk. 

Starterslening

Als u voor het eerst een woning wilt kopen, zoals de rij- of hoekwoningen in Vulcanus, maar u kunt net niet het hypotheekbedrag opnemen dat u daarvoor nodig heeft, biedt een Starterslening uitkomst. Hiermee helpt uw gemeente u om toch in Vulcanus te kunnen wonen met een hypotheek volgens de normen van de Nationale Hypotheek Garantie. Bovendien hoeft u de eerste drie jaar geen rente en aflossing te betalen. Lees meer over de Starterslening.

 

Indelingen

Volop variatie en keuze

Ontdek de rij- en hoekwoningen van Aqua, bekijk hoe ze zijn ingedeeld en hoe ze aansluiten bij uw woonstijl! Er is voor dit woningtype een uitgebreide keuzelijst met opties beschikbaar. Eventuele individuele wensen zijn bovendien altijd bespreekbaar, zodat u uiteindelijk écht uw ideale woning koopt.

Ziet u het al voor zich, lekker op de fiets naar de markt of even een boodschap doen bij de supermarkt om de hoek? Met uw (klein)kind het bos in of de hond uitlaten op de Veluwe? Hier kan het!

Prijslijst

Bouwnr. Woningtype Kavelopp. Woonopp. Prijs Status
blok 3 - 1 Hoekwoning 189m² 106m² VERKOCHT
blok 3 - 14 Hoekwoning 142m² 106m² VERKOCHT
blok 2 - 15 Hoekwoning 141m² 106m² VERKOCHT
blok 2 - 21 Hoekwoning 191m² 106m² VERKOCHT
blok 3 - 2 Semi-hoekwoning 115m² 116m² VERKOCHT
blok 3 - 13 Semi-hoekwoning 112m² 116m² VERKOCHT
blok 2 - 16 Semi-hoekwoning 109m² 116m² VERKOCHT
blok 2 - 20 Semi-hoekwoning 108m² 116m² VERKOCHT