Wonen in Vulcanus

Vulcanus was ooit het podium voor ijzer en vuur, maar nu de locatie voor gevarieerd wonen. Op het terrein van de voormalige ijzergieterij staat een prachtig nieuwbouwproject met dezelfde krachtige naam: Vulcanus.

In totaal worden er ruim 100 woningen gerealiseerd, waarvan de meeste al gebouwd zijn. Het project bestaat uit zeven verschillende stijlen in zeven verschillende prijsklassen met namen die knipogen naar het Vulcanus-verleden zoals Aqua (water), Caminus (oven), Femus (rook), Ferrum (ijzer), Forma (vorm), Ignis (vuur) en Vivus (brandende kolen).

Wilt u op de hoogte blijven? Schrijf u hier dan vrijblijvend in!

Welkom in Vaassen

Fijne buurt en mooie omliggende steden

In Vaassen en omgeving is voor elk wat wils te vinden, dus u heeft het hier ongetwijfeld prima naar uw zin. Mede dankzij het uitgebreide verenigingsleven, het grote sociale netwerk en het nabijgelegen Epe. Wilt u kijken wat er in de buurt te doen is op winkel- of uitgaansgebied? Dan bent u zo in één van de steden in de omgeving van Vaassen zoals Apeldoorn, Zwolle of Deventer. 

Groene omgeving op de Veluwe

Het Veluwse landschap heeft heel veel moois te bieden. Daar kunt u hier volop van genieten, want Vaassen ligt op één van de mooiste plekjes van de noordoostelijke Veluwe. Rondom uw nieuwe woning vindt u bossen, heidevelden, weilanden en water. Oftewel: Hollands natuurschoon in al zijn glorie. En u woont er middenin!

Centraal gelegen

Het mooie van Vaassen is dat u midden in het groene hart woont, maar alles toch gemakkelijk bereikbaar is. Zo zijn de A50, de A28 en de A1 in de buurt, zodat u altijd snel komt waar u wilt zijn. Terwijl u toch nog midden in de natuur de stilte kunt ervaren. Plus de gezelligheid en intimiteit van een dorp. Dat is de reden waarom Vaassen zo’n fijne woonlocatie is.